Välkommen till Svenska PedagogHundsinstitutet!

“SPI – klimatsmart mångfald för hund och människa”

Hos oss får du som utbildar dig en skräddarsydd utbildning där vi tar hänsyn till dig och din hunds behov. Vi utbildar hundteam för vård, omsorg och skola. SPI har hållit på med distansutbildningar sedan 2013 – allt för att öka tillgängligheten för dig att kunna gå utbildning inom hund var du än bor i Sverige.

Vi utbildar även BeteendeCoacher®/Hundpsykologer. BeteendeVetare Hund är vår helt teoretiska utbildning kring hundens beteende, inlärning och språk. Vill du utbilda dig till AktiveringsCoach/hundinstruktör så har vi också det på distans.

Vi arbetar främst med distansupplägg, för att göra det möjligt för deltagare över hela Sverige att att utbilda sig hos oss. Vi har idag deltagare från norr till söder. Våra yrkesutbildningar tar mellan 8 – 18 månader att slutföra och går att anpassa till liv och arbete. Alla våra deltagare har en egen mentor/coach som följer under hela utbildningstiden.

Visste du att SPI äger två varumärken:

  • PedagogHunden ®  – en hundteamutbildning där det krävs lärarexamen…
  • BeteendeCoachen ®  vår hundpsykologutbildning med fokus på hundägare och hund…

Vi har även webbinarer som du kan beställa hem till dig. HundägarCoachning för dig som behöver hjälp med olika beteenden hos din hund finns också hos oss.

Kontakta oss

Svenska Pedagoghundinstitutet