VårdHunden

Var du än bor i Sverige kan du utbilda dig och din hund till Vårdhundteam. Utbildningen är en distansutbildning, för att underlätta för dig att gå den var du än bor i Sverige. Vi har mentorer runt om i Sverige och du får en personlig mentor, som följer dig och ger feedback under hela din utbildning.

För att gå denna utbildning krävs idag hos oss en akademisk utbildning inom vård och/eller omsorg. Det är tillsammans med sin förare som hunden kan hjälpa människor att må bättre. Hunden hjälper människor genom att fungera som en motivator – helt enkelt höja motivationen och inspirera till förbättring och utveckling .

Innehåll

  • Litteraturstudier
  • Hundträning/Klickerträning (fördjupning)
  • Praktik 50 h 
  • Rapport och analys av praktiken
  • Licensiering VårdHunden – avslutande besök under praktikperioden av din mentor

Innan start av utbildning ingår en inprovning/intervju (kostnadsfritt) för att se att vi har en hund som är social och gillar människor. För dig som vill bygga på din utbildning Besöks- och terapihunden, validerar vi dina tidigare kunskaper och du gör tilläggsblock. 

Kursstart

Vi startar över hela Sverige  löpande 3- 5 team/månad.

Kostnad

22 695 kr inkl moms för privatpersoner och för företag är priset ex moms (företag). Anmälan är bindande. Litteratur ingår ej – kan köpas eller lånas.För anmälan eller mer information, maila till info@pedagoghunden.se.

Vi samarbetar med Svea Ekonomi som erbjuder olika betalningsupplägg – 3 – 24 månader räntefritt, uppläggningsavgift samt en adm avgift 45 kr/mån tillkommer.

Anmälan

Anmälan och intresseförfrågningar görs till info@pedagoghunden.se

Kontakta oss

PedagogHunden®Sverige